Home

Contact

Schilderwerken

- Residentieel

- Welzijnszorg

- Industrie

Pleisterwerken

UW VERTROUWEN

Zonder uw geloof in onze aanpak was Lahousse nooit uitgegroeid
tot het bedrijf van vandaag. Waarvoor onze welgemeende dank.
Uw vertrouwen beantwoorden we ook in de toekomst met de beste
oplossingen en passend advies

GEZONDE AMBITIE

Met een gezonde ambitie kijken wij de toekomst tegemoet.
U met de beste adviezen en kwalitatief hoogstaande service verder helpen, blijft uiteraard dé uitdaging. Maar tegelijk onderzoeken we mogelijkheden om onze marktpositie verder te verstevigen. Daar heeft ook u alle baat bij:een groeiend bedrijf blijft zichzelf voortdurend vernieuwen. En dat resulteert in een dynamische aanpak.

SAMENWERKING

Een vakman is niets zonder kwaliteitsgrondstoffen.
Daarom is Lahousse voortdurend op zoek naar partnerschappen met leveranciers. Door ervaring uit te wisselen en uitgebreide gesprekken te voeren met de ingenieurs binnen de bedrijven, ontwikkelen we samen de beste basisproducten. Lahousse is dan ook fier op haar nauwe samenwerking met onder andere Sigma en Plâtres Lambert.

EEN TOTAALPRIJS

Net omdat Lahousse de nodige expertise in huis heeft, geniet u van een totaalprijs. Omdat wij rekening houden met uw planning, voeren wij de werken altijd op het goede moment uit. Het verloop van uw bouwwerken blijft perfect exact op schema.

Wat ook u project is, wij staan klaar om samen met u een haalbare
oplossing uit te werken. Architecten, particulieren, openbare werken, projectontwikkelaars.... bij Lahousse wordt iedereen individueel begeleid.

Uw project is ook ons project !